Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@03:54:49 GMT

ایجاد سامانه الکترونیکی دانشجویی فرهنگی در علوم پزشکی تهران

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۱۹۳۰

ایجاد سامانه الکترونیکی دانشجویی فرهنگی در علوم پزشکی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدحسین پورغریب درخصوص راه اندازی پرونده الکترونیکی دانشجویی فرهنگی گفت: این کار در راستای بهبود خدمات الکترونیکی و راه اندازی «پرونده جامع الکترونیکی دانشجویی فرهنگی» انجام شده و در حال حاضر به بهره برداری رسیده است.

وی افزود: یکی از مواردی که در این سامانه دانشجویی طراحی شده است بحث مانیتورینگ ابعاد مختلف دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اجرای این طرح مدیریت‌ها و بخش‌های مختلفی مانند مرکز بهداشت، مرکز مشاوره، تربیت بدنی، امور فوق برنامه و … فعالیت خواهند کرد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: این طرح برای اولین بار در سطح کشور و با این وسعت و به صورت الکترونیکی از خرداد ماه سال جاری شروع به فعالیت خواهد کرد و آماده خدمات رسانی به دانشجویان است و بر حسب نیاز بصورت دوره‌ای در دوران تحصیل دانشجویان تکرار خواهد شد.

وی گفت: یکی از اقدامات مهم در راستای روند این پایش، پدید آوردن بانک اطلاعاتی مناسب است. این مسئله می‌تواند امکان مداخله علمی و استاندارد و فعالیت‌های پیشگیرانه موثر را فراهم کند.

پورغریب درباره فعالیت های این پرونده یادآور شد: سلامت جسم دانشجویان با همکاری گروه های طب کار و داخلی و مرکز بهداشت دانشگاه بررسی می شود. در حال حاضر شاخص‌های سلامت جسمی مشخص شده است و در قالب یک پرسشنامه الکترونیک در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و در ادامه دانشجویان برای معاینات حضوری به مرور فرا خوانده می‌شوند.

وی افزود: در بحث بهداشت روان دانشجویان را با کمک مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان و اساتید گروه روانپزشکی دانشگاه به موازات سلامت جسم بررسی خواهیم کرد. برای بررسی سلامت روان نیز پرسشنامه‌های استانداردی طراحی و استفاده شده است که بتواند اطلاعات خوبی از وضعیت سلامت روان دانشجویان ارائه کند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: مرحله بعدی بررسی فعالیت ورزشی دانشجویان است که در این مسیر با همکاری مدیریت تربیت بدنی، گروه پزشکی ورزشی دانشگاه و مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی شاخص‌های مورد نیاز در استعدادیابی ورزشی، علاقه مندی ورزشی، معاینات اسکلتی-عضلانی و میزان فعالیت ورزشی دانشجویان بررسی می‌شود.

وی گفت: ما در این مسیر از اهمیت نقش فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشجویان غافل نشده‌ایم و با همکاری معاونت فرهنگی و مدیریت امور هنری و فوق برنامه شاخص‌های استعدادیابی و علاقه مندی دانشجویان بطور کامل طراحی شده است.

پورغریب یادآور شد: دانشجویان جدید نیز در بدو ورود می‌توانند از امکانات این طرح استفاده کنند و امیدواریم بتوانیم با الکترونیکی سازی این شاخص‌ها اطلاعات مفیدی برای برنامه ریزی‌های مربوط به دانشجویان به دست بیاوریم و در این مسیر از نظرها و راهنمایی‌های اساتید و دانشجویان در بهبود و رفع اشکالات احتمالی بهره مند شویم.

کد خبر 5208117

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه تهران آزمون کارشناسی ارشد آموزش پزشکی آموزش مهارتی شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش آزمون جامع دکتری جذب هیات علمی دانشگاه های ایران علوم پزشکی تهران دانشجویی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران